Deelnemen aan de Tall Ships Races met jouw jacht

 Tall Ships Races met jouw jacht

Op zaterdag 11 december om 10.30u organiseert De Sail Training Association Belgium samen met de Royal Yacht Club van België de kostenloze infomiddag “Deelnemen aan de Tall Ship Races met jouw jacht”  in het clubhuis van RYCB, Thonetlaan 133, B2050 Antwerpen L.O..

Omdat de Tall Ships Races volgend jaar naar Antwerpen komen, is het een geknipte aanleiding om meer jachten te laten deelnemen aan dit uitgelezen zeezeilevenement voor jongeren.  

Sail Training International verwelkomt graag moderne jachten met meer dan 9,14 meter waterlijnlengte in de C- (zonder spi) en D- (met spi) klassen. Het is het moment om méér jachten onder Belgische vlag te zien deelnemen. Om jeugd te laten kennismaken met het zeezeilen. Om te genieten van het brede scala aan aspecten die een nautisch evenement van wereldniveau biedt: avontuur, vriendschap, het verleggen van fysieke-, culturele- en ontspanningsgrenzen.  Kortom: sail training.

Presentaties van

  • Paul Bishop, Head of Race Directorate at STI
  • Jan Vandenborne, schipper van S/T Rupel
  • Paul Van den Heuvel, voorzitter STAB
  • Johan Willems, Youth Council medewerker
  • Schippers en trainees

Over Scheepsuitrusting en veiligheidsmaatregelen, communicatie, sail training werking, rekrutering trainees, vaarroutes, leven aan boord,…

Het is ook een buitengewone verlenging van zeilschoolopleiding, jeugdwerking van de vereniging en een unieke formule om jongeren de nautische werelden te laten exploreren.  

Alle details van deze kennismaking staan hier: https://www.rycb.be/jachten-in-de-tall-ships-races/

Hier staat ook de link naar het aanmeldingsformulier.

Gratis parking op het RYCB-terrein.  

 

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: