50ste editie Deltaweekend en Veronicarace

Deltaweekend

Het wordt een drukke zeilmaand in juni. De jubileumeditie van de Veronicarace wordt eindelijk gevaren en aansluitend is er opnieuw een Deltaweekend voorzien. 

Driemaal is scheepsrecht
Een gezegde met een nautische achtergrond. Dat is ook van toepassing voor de tot tweemaal toe uitgestelde jubileumeditie. Veel zeilers sluiten momenteel het vaarseizoen af en zijn druk bezig met het winterklaar maken van hun boot. Wij zijn inmiddels weer gestart met de voorbereidingen voor de 50e editie. Veel afspraken en regelingen hadden we voor afgelopen jaar gereed en het draaiboek lag vast. Maar voor het komend jaar moet alles toch weer nauwkeurig worden nagelopen en worden vastgelegd. We gaan er van uit dat de trouwe deelnemers van het Deltaweekend hun agenda's alweer hebben geblokkeerd. We hopen dat we ook nieuwkomers kunnen verleiden om deel te nemen aan dit unieke driedaagse zeilevenement op het stromend water van de Zeeuwse Delta. En natuurlijk staat de Veronicarace buitengaats op de Noordzee speciaal voor onze jubileumviering volgend jaar op het programma.

Om het niet te vergeten, dit zijn de data:

  • 18 en 19 juni Veronicarace op zee met Colijnsplaat als uitvalshaven
  • 24 t/m 26 juni de jubileumeditie vanuit Zierikzee. 

Groeten van het Deltaweekend team

Foto: Anusjka Martens

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: