Noordzee Club Dag van het Wedstrijdzeilen op 20 november

Noordzee Club Dag van het Wedstrijdzeilen

Zaterdagmiddag 20 november organiseert de Noordzee Club de Dag van het Wedstrijdzeilen. Deze middag en avond is bestemd voor iedereen die met kajuitjachten wedstrijden op zee en open water vaart en betrokken is of wil zijn bij het reilen en natuurlijk het zeilen van de competities.

De competitie van 2022, de evaluatie 2021, een interessante lezing en ’s avonds het uitreiken van de jaarprijzen staan allemaal op de agenda.

Na twee jaren waarin er beperkt wedstrijden gevaren konden worden, lijkt het erop dat er met een frisse en hoopvolle blik naar de toekomst kunnen gaan kijken.

Gastheer dit jaar is WSV Braassemermeer in Roelofarendsveen. Adres: Noorderhem 2, 2371 EC Roelofarendsveen.

Na het middagprogramma en voor het diner is er uiteraard een borrel. Aangekleed met heerlijke borrelhappen die aangeboden worden door de Noordzee Club.

Uitreiking jaarprijzen
Vervolgens wordt tijdens het diner de prijsuitreiking van de Noordzee Club Najaarscompetitie gehouden en wordt een aantal speciale awards uitgereikt.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.noordzeeclub.nl

Tekst: Peter Tjalma

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: