B&G® kondigt samenwerking met Saffier Yachts aan

Saffier Yachts

B&G®, 's werelds grootste specialist op het gebied van zeilnavigatie en -instrumenten, kondigde vandaag een samenwerkingsverband aan met Saffier Yachts, te beginnen met hun nieuwe model de SE 33 Life. Saffier maakt al meer dan 20 jaar jachten, elk Saffier Yacht kan door de stuurman alleen worden gezeild en bestuurd en dit nieuwe model is een van de snelste daysailers op het water.

Het nieuwe SE 33 Life model zal worden uitgerust met de nieuwste elektronica van B&G®, waaronder het Nemesis™ display, een nieuwe generatie intelligente zeildisplay met volledig aanpasbare of eenvoudig te gebruiken multifunctionele sjablonen en automatische dashboards op basis van de zeilhoek. Met Nemesis™ displays kunt u bepalen welke gegevens u ziet, wanneer en hoe u ze ziet, ongeacht de omstandigheden, waardoor een intuïtieve link ontstaat tussen uw vertrouwde instrumentennetwerk en de echte wereld.

Even intuïtief als een tablet of een smartphone
De SE 33 Life modellen zullen voorzien zijn van B&G® Vulcan kaartplotters in de stuurstand, ontworpen om net zo intuïtief te zijn als een tablet of smartphone. Deze gebruiksvriendelijke, intuïtieve multi-touch schermen zitten vol met B&G's unieke zeilfuncties, waaronder SailSteer en RacePanel.

Duidelijk overzicht van de belangrijkste instrumentgegevens
Naast de kaartplotter is er de Triton² display en pilot controller. De Triton² biedt zeilers een duidelijk overzicht van de belangrijkste instrumentgegevens zoals snelheid, diepte, wind en koers samen met een speciale SailSteer technologie pagina, speciaal ontworpen voor zeilers. In combinatie met een Triton² Pilot Keypad, kan de display ook dienen als een compleet stuurautomaat controle systeem. Bovendien zal de SE 33 vloot worden uitgerust met een precisie 9 kompas, WS310 windsensoren en V60 VHF radio's.

B&G

"B&G® is in onze ogen het topmerk voor navigatie-instrumenten. Ze zijn altijd op zoek naar de beste oplossing en toekomstige technologieën voor instrumenten op zeiljachten. Het nieuwe Nemesis™ display is daar een uitstekend voorbeeld van. Voor Saffier Yachts past B&G® perfect in ons assortiment en heeft het de kwaliteit, toewijding en passie die wij zoeken in onze partners," aldus Dennis Hennevanger, CEO Saffier Yachts.

"We zijn verheugd om samen te werken met Saffier Yachts, hun boten zeilen fantastisch en zijn prachtig ontworpen. Ons cruisesysteem, met Vulcan, Trition² en Nemesis™, die onze unieke zeil-specifieke functies biedt, zal Saffier-eigenaren de perfecte navigatieoplossing bieden en tevens in lijn zijn met hun zeil- en ontwerpprincipes," aldus Simon Conder, Head of Brand, B&G.

Voor meer informatie over Saffier Yachts kunt u terecht op: https://saffieryachts.com/ 
Voor meer informatie over B&G® kunt u terecht op: https://www.bandg.com/en-gb

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: