Inschrijvingen voor 2022 ORC wereldkampioenschap nu open

  • Author: Kat
    Date: do, 02/12/2021 - 11:12
    Tags:
ORC wereldkampioenschap

De inschrijvingen voor het 2022 ORC wereldkampioenschap zijn nu officieel geopend. Het evenement wordt gehouden van 22-30 juni 2022 in Porto Cervo, Sardinië bij YC Costa Smeralda

Er wordt een grote vloot verwacht voor het evenement, dat zal worden onderverdeeld in drie klassen op basis van de grootte en de prestatiekenmerken van de boten. De winnaar van elke klasse krijgt de titel van ORC Wereldkampioen 2022. Voor meer informatie over het ORC Wereldkampioenschap 2022, is de link naar de Notice of Race hier beschikbaar. De link naar het Inschrijfformulier is hier.

 

Labels
ORC

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: