Windsurfen aan meer dan 100 km/u

  • Author: Kat
    Date: di, 07/12/2021 - 13:20
Björn Dunkerbeck

Ok, het is windsurfen en geen zeilen maar deze video moet je toch gezien hebben: Wat. Een. Snelheid!

Björn Dunkerbeck heeft een nieuwe onderscheiding toegevoegd aan zijn legendarische windsurfcarrière: zijn snelste tijd ooit op het water. In deze video is vanuit drie camerastandpunten te zien hoe Bjorn Dunkerbeck met een snelheid van meer dan 100 km/u (54+ knopen) windsurft tijdens de 2021 Luderitz Speed Challenge in Lüderitz, Namibië.

bronnen:
Surfer today 
Scuttlebut

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: