Marit Bouwmeester: ‘Als ik tot rust wil komen, wil ik altijd graag naar Friesland’,

Marit Bouwmeester

Meervoudig wereldkampioen, Olympisch kampioen en geridderd door de koning Willem-Alexander: zeilster Marit Bouwmeester (NED) is thuis op het water. En het water in Friesland zal altijd haar thuis blijven.

Friezin, Marit Bouwmeester, die onlangs haar Olympische bronzen plak op zak kon steken, komt nog graag naar Friesland voor rust en ontspanning. Ze stapt in een sloep en dobbert rustig op het water van het prachtige natuurgebied De Alde Feanen of pakt de fiets om een rondje Sneekermeer af te leggen. Tussendoor stopt ze graag bij één van de vele eettentjes die er te vinden zijn aan het water.

Vlak na de intensieve periode van de Olympische spelen van afgelopen zomer kwam Marit naar Friesland om zich weer helemaal op te laden. ‘Als ik tot rust wil komen, wil ik altijd graag naar Friesland’, aldus Marit. Waarom je daar het beste kan ontspannen? Bekijk het in de video.

Meer info op www.friesland.nl/watersport 

 

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: