Prada Cup Cup finale 72 uur uitgesteld wegens Covid 19 lockdown

Prada Cup uitgesteld wegens Covid-19 lockdown

Als gevolg van de aankondiging van een Level 3 lockdown in Auckland voor de eerst komende 72 uur is de eerst volgende racedag die normaal op woensdag 17 februari plaats vindt uitgesteld. Het America's Cup evenementendorp zal gedurende deze tijd niet open zijn voor het publiek.

De America's Cup organisatie zal de komende dagen met de autoriteiten en relevante instanties samenwerken om de aanhoudende besmettingen door het Covid 19 virus maximaal te beperken.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: