Italiaanse havenstad Genua gastheer voor de The Ocean Race Europe finish

The Ocean Race Europe finish in Genua

Net zoals bij The Ocean Race in 2022-23, zal de iconische Italiaanse havenstad Genua in juni gastheer zijn voor de finale van The Ocean Race Europe.

The Ocean Race Europe staat open voor jachten van de VO65 en IMOCA klasse. The Ocean Race Europe start eind mei vanuit Bretagne, aan de Atlantische kust van Frankrijk, waarna de teams in etappes naar de finish in Genua racen in de derde week van juni.

De overige iconische steden waar de race plaatsvindt, zullen om de beurt worden bekendgemaakt.

De VO65-vloot zal ook deelnemen aan het The Ocean Race Europe Prologue evenement dat begin mei in de Baltische Zee van start gaat.

De organisatoren van The Ocean Race Europe geven prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van alle deelnemers en belanghebbenden en zullen alle relevante voorschriften en adviezen met betrekking tot Covid-19 opvolgen.

Havenstad Genua

https://www.theoceanrace.com/en/the-ocean-race-europe

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: