Marit Bouwmeester zeilt in zwembad

Marit Bouwmeester zeilt in zwembad

Olympiër Marit Bouwmeester zeilt in het zwembad van Real Club Nautico de Gran Canaria om hen te bedanken. Marit Bouwmeester traint met het Nederlands olympisch zeilteam in Gran Canaria (ESP).

Marit Bouwmeester:

"In de voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokio beschouw ik de Real Club Náutico de Gran Canaria als mijn tweede thuis. We zijn er de hele winterperiode gestationeerd. De omstandigheden zijn perfect en vergelijkbaar met Enoshima. De mensen van de club zorgen voor me alsof ik een plaatselijke Olympische kampioen ben. Ik ben dankbaar voor hun steun en daarom heb ik deze foto met Richard Langdon gemaakt als een bedankje voor de club, zijn personeel en al zijn leden."

Foto: Richard Langdon

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: