VIDEO: Lancering DutchSail Inside

DutchSail Inside en Carlo Huisman

Woensdag 3 maart is de eerste aflevering van DutchSail Inside opgenomen! DutchSail Inside is een programma over de 36th America's Cup in Auckland. 

Marcelien Bos-de Koning bespreekt met haar gasten Simeon Tienpont (winnaar 2010 en 2013 met Oracle team USA)  en Peter van Niekerk (winnaar 2003 en 2007 met Alinghi) de stand van zaken in de America's Cup. Vanuit hun America's Cup ervaringen analyseren zij de huidige stand van zaken aangevuld met anekdotes.

Elke aflevering zal er een spraakmakende gast uit Auckland zijn verhaal doen. De eerste aflevering heeft Simeon een exclusief interview met Carlo Huisman! Als extra gast geeft Lars van Stekelenborg een update over het Youth America's Cup team dat komende week een belangrijk evenment voor de boeg heeft.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: