25ste YSY Ronde om Noord Holland: belangrijke vergunningen zijn binnen

25ste YSY Ronde om Noord Holland

Voor vele zeilers in Nederland is het watersportseizoen dit weekend weer geopend en is het tijd om je boot klaar te maken voor hopelijk een pracht vaarseizoen. Ook de organisatie van de  YSY Ronde om Noord-Holland is al flink bezig om de zeilwedstrijd dit jaar plaats te laten vinden. De eerste signalen zijn positief want we hebben al een aantal belangrijke vergunningen binnen. 

Men is nu druk bezig om ook het walprogramma coronaproof op te zetten. Meer nieuws volgt.

De Notice of Race kan je hieronder in de bijlage alvast downloaden.

Geen inschrijfkosten mocht de Ronde om Noord Holland niet doorgaan.

In de Notice of Race staat, mocht de tocht om COVID19 redenen niet doorgang kunnen vinden, dan zullen er geen inschrijfkosten worden gerekend.

Attachment
Bijlage Grootte
Notice of Race Ronde om Noord-Holland 101.44 KB

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: