Inschrijvingen eerste Midzomer Regatta zijn geopend

Midzomer Regatta

De Midzomer Regatta is een nieuw initiatief van de WSV Flevormare en wordt op zaterdag 26 juni gezeild. Het is een laagdrempelige, eendaagse zeilwedstrijd met een afsluitende BBQ bij het Regatta Center. De inschrijvingen zijn nu geopend.

De Midzomer Regatta moet een laagdrempelig zeilevenement van circa 30 zeemijl voor kajuitjachten, langs bestaande (Sport)boeien.

Het vaargebied is het IJmeer/Markermeer waarbij de Sport H en Sport J als bovenboeien het verst weg gelegen zijn.

Aansluitend kunnen deelnemers aanschuiven bij een BBQ bij Het Palaver (Regatta Center Muiderzand).

Je kunt inschrijven voor ORC (gemeten boten) of SW-klasse (ongemeten boten). Ook heb je de keus om Full Crew, Duo-Handed of Single-Handed mee te varen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt het aantal klassen bepaald.

Wil je meedoen en heb je geen meetbrief? Geen probleem. Schrijf dan in in de SW-klasse en de organisatie rekent een handicap voor je uit.

Is Marina Muiderzand niet je Thuishaven? Dan kun je gratis overnachten van vrijdag 25 juni tot zondag 27 juni (= 2 nachten).

Inschrijfgeld €20 per boot. Deelname aan de BBQ €20 p.p. 

Als de Midzomer Regatta niet door kan gaan vanwege Covid-19 maatregelen wordt het inschrijfgeld en de kosten voor de BBQ terugbetaald.

Aantal BBQ deelnemers (nog) niet bekend?

Je kunt tot 22 juni nog het aantal deelnemers aan de BBQ doorgeven.

Inschrijven kan vanaf vandaag via: https://www.flevomare.nl/inschrijven-midzomer-regatta/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: