Light Vessel Race - Shielmartin Race 2021 inschrijvingen zijn open

Light Vessel Race

Tijdens de  Light Vessel - Shielmartin Race kunnen alle wedstrijdzeilers met kajuitzeiljachten op zaterdag 3 juli hun hart weer ophalen op het water. De Light Vessel Race zal een lange-afstandswedstrijd worden open voor alle IRC zeilers. Alle CR zeilers zeilen een long distance wedstrijd met de Shielmartin Race.

Ook de niet-doorwinterde CR zeiler is meer dan welkom tijdens de Shielmartin Race. Alle informatie over de wedstrijden vinden jullie op www.lightvesselrace.be (let op: niet beveiligde website, nvdr.).

Inschrijven

Inschrijven voor deze wedstrijden kan via Manage2Sail.
Ook de NOR kan je via Manage2Sail terugvinden.

Na deze dag op het water is er ook dit jaar een diner voorzien in ons clubhuis Alberta aan €35 per persoon (€5 gaat naar Shielmartin cvba om hun goede doelen te steunen, zo zetten zij ook mee hun schouders onder het bevorderen van de zeilsport bij jongeren). 
Op het menu zal staan:

  • West-Vlaams rood Dierendonck Vlees
  • Meringue glacée
  • Inschrijven voor dit diner kan via alberta@rbsc.be of op het nummer 050/54.41.97.

Wisten jullie dat de Light Vessel Race een belangrijke wedstrijd is voor heel wat teams omdat hier kwalificatiemijlen voor de Fastnet Race gehaald dienen te worden?

Dit jaar is Tribord Decathlon partner van het ONZK. Zij voorzien dan ook een prachtige prijs voor onze Light Vessel Race. Iedereen die zich via Manage2Sail registreert voor de Light Vessel Race maakt kans op een volledige zeiluitrusting van Tribord (zeiljas, zeilbroek, zeilschoenen én een automatische reddingsvest). Alle effectieve deelnemers aan boord (ingeschreven via Manage2Sail)  komen in aanmerking.

Afbeelding: archief RBSC 2019

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: