Flevo Race 2021 heeft alles in huis om een feest te worden in Enkhuizen

Flevo Race 2021

De KNZ&RV vertrouwt erop dat de Flevorace 2021 door zal gaan. Daarmee wordt dit het eerste post-corona evenement georganiseerd door de koninklijke. De voorbereidingen om er een mooi zeilevenement van te maken zijn al een tijd gaande. Als de versoepelingen doorzetten krijgt de Flevorace 2021 het gezellige sociaal programma zoals de deelnemers van de wedstrijdorganisatie gewend zijn.

De organiserende vereniging heeft geen mooier evenement kunnen voorstellen om het wedstrijdzeilen weer af te trappenna alle coronamaatregelen. Zeker omdat ze op dit unieke evenement naast moderne jachten uitkomend in ORC- en Double Handed klasse, de traditionele platbodems en klassieke scherpe jachten ook verwelkomen op het prachtige vaarwater van Enkhuizen.

Platbodems

De inschrijvingen zijn inmiddels geopend. Naast de ORC-1 t/m ORC-4, V/VA, VB, Double-Handed en klassieke scherpe jachten dit jaar ook voor deelnemers in de SW klasse.

Inschrijven kan via manage2sail, op onze eigen website www.flevorace.nl zijn de link naar de inschrijfpagina en natuurlijk de Notice of Race te vinden.

Men hoopt veel deelnemers te mogen verwelkomen.

Nieuws over het evenement is natuurlijk ook te volgen via de facebook pagina www.facebook.com/FlevoRace/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: