Zhik offshore en kust zeilkeding lijn: Offshore 700

Zhik zeilkleding

De Zhik offshore 700 zeilkleding lijn is speciaal ontworpen voor offshore, kust cruising en races. De materialen die Zhik hiervoor gebruikt zijn hoogwaardige technieken die Zhik combineert voor een optimale prestatie. De waterdichtheid van deze specifieke lijn is ontwikkeld voor zware zeeën, hoge golven en hevige regen.

Zhik werkt voor de offshore 700 zeilkleding lijn met hydrophilic membranen. Hydrofiele membranen zijn over het algemeen duurzamer dan microporeuze membranen. Ondanks de hoge waterdichtheid, is het ademend vermogen zeer hoog.

De balans tussen langdurige waterdichtheid en ademend vermogen is wat de producten geschikt maakt voor verschillende zeilcondities. Alle producten zijn getest in de meest extreme condities op het water en in het lab. De waterdichtheid is 15,000 MMH20, en is zeer betrouwbaar door de gelamineerde naden en membranen die in de materialen verwerkt worden.

Waterdichtheid

OFS700™ serie is een mooie reeks in de Zhik offshore en kust categorie. Deze zeer goed ademende en waterdichte 2-laags shell is volledig naad getapet en waterafstotend. Een interne mesh voering zorgt voor zacht comfort en een betere luchtstroom en een verstelbare capuchon met geïntegreerde gezichtsbescherming kan worden opgeborgen wanneer deze niet nodig is.

Met alle details die je mag verwachten zoals Reflexite reflectoren, zeer duurzame YKK® Aquaguard® waterafstotende ritsen, een ruime pasvorm, grote zakken met fleece handwarmers, interne PU manchetten en verstevigd achterpaneel. Deze modern vormgegeven jas met contrasterende panelen geeft een nieuwe dimensie aan uitrusting voor regenachtig weer.

Zhik kledingpartner bij AkzoNobel

Zhik opnieuw technisch zeilkleding partner bij AkzoNobel

Zhik is in 2021 opnieuw technisch kledingpartner geworden voor  Akzobel Racing Team tijdens The Ocean Race Europe 2021, de opstap naar The Ocean Race die in van 2022 tot 2023 gezeild wordt. Het zeilteam zal gebruik maken van alle Zhik mid-, basic- en active laagcombinaties, samen met het schoeiselassortiment voor de zeilsport.

 

Meer weten: Zhik offshore 700

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: