De Huysman Antwerp Race inschrijvingen 2021 zijn geopend

Antwerp Race

De 33ste editie van de Huysman Antwerp Race vindt plaats op zaterdag 9 oktober 2021 en de inschrijvingen zijn vanaf NU geopend. Zorg dat je deze post corona-editie niet mist en schrijf je boot/ jacht/ schip/ vaartuig (met zeil) vlug in. 

De trouwe deelnemers weten het al maar voor de (hopelijk talrijke) nieuwkomers nog even dit:  de grootste zeiljachten starten voor Breskens en de (iets) kleinere schepen in Terneuzen. Onder begeleiding van de diverse overheden op de Westerschelde en de eigen Rescue wordt er naar Antwerpen gezeild met een schilderachtige finish ter hoogte van het legendarische Zuiderterras.

Antwerp Race

After race evenement

Voor wie denkt dat daarmee het mooiste achter de rug is: neen. Rond hoogwater wordt je feestelijk verwelkomd in de jachthaven van Antwerpen Linkeroever. Ter hoogte van de RYCB staat een after race event gepland met beeldmateriaal van jullie feilloze en professionele zeilmanoeuvres. Ondertussen worden hapjes en drankjes aangeboden om de innerlijke mens te versterken. Ook de prijsuitreiking zal daar plaatsvinden. Als vanouds kan je nadien in de verschillende clubhuizen terecht voor een AntwerpRace diner met je bemanning. 

Veel foto’s en video vanop het water

Nadien zullen de deelnemers nog eens verwend worden met alle foto’s en video’s gemaakt tijdens de wedstrijd door mediapartner ClubRacer.

Kijken jullie hier ook zo naar uit? Wij alvast wel. Zorg dat je erbij bent en schrijf NU dus alvast in. Tot dan!

Inschrijven via www.antwerprace.be

Labels

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: