Noordzee Club stimuleert deelname evementen met een speciale Najaarscompetitie

Noordzee Club

Nu de komende zeilwedstrijd evenementen op de 2021-kalender van de Noordzee Club gewoon doorgang kunnen vinden, zijn alle wedstrijdorganisaties hard aan het werk om dit mogelijk te maken.

De Noordzee Club introduceert een speciale Najaarscompetitie 2021 om de deelname aan de evenementen te promoten. Het seizoen is korter dan normaal dus in plaats van de jaarlijkse Verbondsbezem kunnen de deelnemers strijden om de “Vergulde” Noordzee Club Stoffer & Blik Trofee 2021.

Er staan dit najaar nog 7 zeilevenementen op het programma die - ondanks de hopelijk kortstondige toename van het aantal Covid-19 besmettingen - vooralsnog wel door kunnen gaan. Dat zijn achtereenvolgens:

 

1.

Flevo Race

20-22 augustus

2.

Breskens Sailing Weekend

27-29 augustus

3.

Pampus Regatta

4-5 september

4.

100 Mijl Bruine Bank Race

10-11 september

5.

Zuiderzee Regatta

10-12 september

6.

Lelystad Regatta

18-19 september

7.

Van Uden Reco Medemblik Regatta

1-3 oktober

 

Welke teams gaan voor de eerste plaats in hun klasse en ontvangen straks de Speciale “Noordzee Club Najaarscompetitie 2021 Stoffer & Blik Trofee”?

Voor de nieuwsgierigen is het verloop van de competitie vanaf de Flevo Race te volgen op www.noordzeeclub.nl. De prijswinnaars zullen worden gehuldigd op de Noordzee Club Dag van het Wedstrijdzeilen in november a.s.

Tekst: Peter Tjalma

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: