Breskens Sailing Weekend geldt ook dit jaar als Open Nederlands Kampioenschap IRC

Breskens Sailing Weekend

Het Damen Breskens Sailing weekend geldt ook dit jaar als het Open Nederlands Kampioenschap IRC. Het heeft plaats van 27 t/M 29 augustus.

De wedstrijd staat open voor IRC – ORC en CR gemeten schepen, waarbij voor de laatste twee formules een double handed crew rangschikking mogelijk is.

Voor de IRC en ORC gemeten schepen staan er zeven wedstrijden op het programma voor de CR en de double handed boten zes. 
De wedstrijdbanen worden dagelijks gekozen in functie van weer en golfslag. IRC en ORC kan zich verwachten aan Windward/Leeward banen, of banen rond bestaande merktekens op zee. In geval van zwaar weer kan er een baan uitgelegd worden tussen de banken in de Scheldemonding.

Schrijf nu in

Alle informatie over het Damen Breskens Sailing Weekend 21 + de Notice of race + de aanmeldingsmodule staat hier: https://manage2sail.com/nl-NL/event/d6a53f75-ef6b-4f64-91a1-458493ebcd7f#!/

COVID 19 restricties

De Nederlandse COVID19 restricties maken het mogelijk een sportevenement met jachten te organiseren. Hoewel het Damen Breskens Sailing Weekend bekend staat voor zijn gezellig social program, laten diezelfde beperkingen niet toe animatie en andere momenten voor grote groepen te organiseren. Details rond een eventueel social program volgen later.

Foto: Wacon Images

Auteur:

  • Pit De Jonge

    Pit De Jonge is letterlijk in een scheepsnest geboren. Hij freelancet sinds 1979 als foto- en tekstjournalist of commentator voor binnen- en buitenlandse media. De focus is steeds het water met als thema’s -sport,-recreatie, -toerisme, -competitie,-erfgoed en -economie. Als Ship to Shore verzorgt hij sinds 1987 de communicatie van een brede waaier aan watergerelateerde evenementen en organisaties. 

Voor u geselecteerd: