B&G onthult de nieuwste mobiele app voor zeilers

B&G app

B&G®, ‘s werelds toonaangevende specialist op het gebied van zeilnavigatie en -instrumenten, heeft deze week officieel de B&G app aangekondigd. Deze omvat een gratis versie en een nieuwe premiumversie die naadloos kan worden gesynchroniseerd met het volledige assortiment aan B&G kaartplotters.

De B&G app is beschikbaar in de Apple Store voor iOS en Google Play voor Android.

De B&G app is gratis te downloaden en biedt een rijke ervaring met gratis actuele en gedetailleerde nautische kaarten van C-MAP®, persoonlijke waypoints, routes en tracks, de recentste weersvoorspellingen voor de scheepvaart, personalisatie en nog veel meer.

"Ideaal om uw volgende zeiltrip te plannen of uw racemarkeringen van tevoren uit te zetten vanuit uw eigen huis. U stapt simpelweg aan boord en synchroniseert direct met uw B&G display. Als u eenmaal aan boord bent, kunt u de app gebruiken als uitbreiding van uw display met behulp van de functie voor het spiegelen en de bediening", aldus Simon Conder, Global Head of Brand, B&G.

"De app kan ook worden gebruikt om zeiltochten of races te bekijken. Dit levert nuttige gegevens op voor de volgende keer dat u een zeiltocht wilt plannen."

Met de app kunt u niet alleen eenvoudig uw waypoints, routes en tracks synchroniseren en uw B&G kaartplotters bedienen, maar de app biedt ook een scala aan weersinformatie speciaal voor zeilers, waaronder weersvoorspellingen en livegegevens langs uw route. Bovendien biedt de app een eenvoudige manier om uw apparaat te registreren, evenals de nieuwste software-updates, productnieuws, handleidingen en tips op uw geregistreerde apparaten.

De premiumversie van de B&G app omvat wereldwijde kaarten en offline kaarten, Automatic Identification System (AIS), B&G App Traffic, een 5-daagse weersvoorspelling langs de route en een 5-daagse weeroverlay, GPS-navigatiegegevens en -lijn, trackregistratie en een groot aantal C-MAP cartografiefuncties. De weergegevens voor zeilers omvatten de windsnelheid en -richting, de golfhoogte, de zeegang, maanstanden, getijden en stromingen. Hiermee beschikt u over alle hulpmiddelen voor het plannen en navigeren van uw volgende zeiltocht of race.

"Onze gratis app biedt een grote hoeveelheid handige zeiltechnologieën en apparaatfuncties, rechtstreeks op uw smartphone of tablet. Daarnaast biedt de eenvoudige jaarlijkse abonnementsupgrade u de extra premiumfuncties, zoals offline kaarten en verbeterde GPS-gegevens, AIS en onze nieuwe weeroverlay van 5 dagen langs uw route", voegt Conder toe.

De C-MAP kaarten in de app zijn zorgvuldig ontworpen en geven aan wat op elk moment tijdens uw zeiltocht het belangrijkst is. Daarbij beschikt u over een nauwkeurig, helder en overzichtelijk beeld. Voor de kaarten wordt gebruikgemaakt van gegevens van officiële hydrografische instanties, waarbij de gegevens continu worden bijgewerkt en uitgebreid vanuit duizenden gegevensbronnen. Dit zorgt voor de helderheid en de details die u nodig heeft om routes te berekenen, of het nu gaat om een reis, een race of een paar uur zeilen met vrienden.

 

GRATIS VOOR ALLE GEBRUIKERS

PREMIUMFUNCTIES

De nieuwste nautische kaarten bekijken

GPS-positie en volledige navigatie

Handmatig routes bepalen en Autorouting

Offline kaarten (wereldwijd)

Uw waypoints, routes en tracks beheren

5-daags weerbericht langs de route

GPX importeren en exporteren

Weeroverlay van 5 dagen

Duizenden Points of Interest

Bathymetrie met hoge resolutie

Weersvoorspelling voor de scheepvaart

Aangepaste diepte-arcering

Weeroverlay (24 uur)

AIS

Weer langs de route (24 uur)

Verkeer: andere app-gebruikers in de buurt weergeven

Kaart personaliseren

Reliëfweergave

Waypoints en routes synchroniseren met B&G kaartplotters

 

Apparaat spiegelen en bedienen

 

Apparaatondersteuning: registratie, handleidingen en software-updates

 

 

Voor meer informatie over B&G en diens geavanceerde zeilinnovaties gedurende meer dan 50 jaar gaat u naar www.bandg.com.

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: