Schrijf je nu in voor de Pampus Regatta 2021

Pampus Regatta 2021

De Pampusregatta gaat door! Het is heel mooi dat ook dit jaar weer wedstrijden gezeild kunnen worden op het Markermeer en IJmeer. Dit kan alleen door het zeilen centraal te stellen. De inschrijving staat open voor kajuitjachten in de ORC-, SW- en eenheidsklassen.

De Pampusregatta telt mee voor de Najaarscompetitie van de Noordzee Club en de DQTC en wordt georganiseerd door Zeilvereniging Het Y i.s.m. WSV Flevomare.

COVID-19

Zoals gezegd ivm COVID-19 zal het zeilen centraal staan. Helaas kunnen de gehoopte reunie van wedstrijdzeilers in Durgerdam met Steigerborrel BBQ en Muziek in de clubark niet doorgaan. Als pleister op de wonde ontvangt iedere deelnemende boot direct na de finish op zaterdag een Luxe Borrelpakket. Toch nog een feestje maar dan aan boord.

Ligplaatsen

Vanwege de beperkingen worden alle deelnemende boten met een vaste ligplaats rond het IJmeer gevraagd om vanuit eigen ligplaats naar het startgebied nabij Pampus te varen. Deelnemers die van ver komen zijn vanzelfsprekend welkom in de haven van Durgerdam. Reserveren via havenmeester: +31 651 628 873 of per email: havenmeester@zvhety.nl.

Notice of Race / Wedstrijdbepalingen

De NOR staat inmiddels op de website. Aan de wedstrijdbepalingen wordt de laatste hand gelegd en zullen dan z.s.m. worden gepubliceerd. Houd hiervoor de website in de gaten.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: