14e Charity Cup dit weekend van start: opbrengst naar Humanitas Kinderkampen

Charity Cup

Mochten er schepen zijn die het varen op het prachtige water van de Oosterschelde erg missen en die met lede ogen hebben gekeken naar het afgelasten van wedstrijden als de Mossselrace, Schelderegatta en Delta Weekend, dan kan er dit weekend toch een klein zeilershart worden opgehaald.

Binnen alle maatregelen (en derhalve een walprogramma op anderhalve meter) wordt er in het weekend van 7 en 8 augustus gezeild voor het goede doel: de Charity Cup. Deze veertiende editie gaat de opbrengst naar Humanitas Kinderkampen.

Humanitas kinderkampen

Vanuit Wemeldinge (met gratis overnachting in de sluiskom op vrijdag en zaterdag) wordt er zaterdag en zondag gestart voor een uitdagend ‘rondje om de boeien’. Het reeds ingeschreven veld ziet er alvast veelbelovend uit, maar met een start in SWA /ORC, SWB en bij voldoende inschrijvingen nog ook one design, zijn er diverse zeilersharten op te halen.

Meer info en inschrijven (dat kan tot de ochtend zelf nog, voor de late beslissers) op www.sail4charity.nl

Tekst en foto's: Jet Idskes

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: