Lezing: Tegenslag op zee

Tegenslag op zee

Ieder jaar gebeuren er tientallen ongelukken met zeilboten op zee. We lezen en horen erover in het nieuws of via sociale mediakanalen. Zelden zijn we in de gelegenheid om het direct van de betrokkenen zelf te horen. Wat gebeurde er nu precies? Hoe hebben ze gehandeld? Wat zouden ze weer doen en wat zouden ze anders doen? Welke lessen vallen te leren van deze tegenslagen?
 
Dit en nog veel meer wordt besproken tijdens de North Sea Regatta lezing
“TEGENSLAG OP ZEE”.
 
Veel Nederlandse boten namen deel aan de 2021 editie van de Fastnet Race. Enkele daarvan hadden helaas TEGENSLAG OP ZEE. Zeilers van Team Rost (Kerr 45), Firestorm (J/109) en Viseone (ICL 40) vertellen wat er precies gebeurde en welke lessen er geleerd zijn. De avond wordt afgesloten door de KNRM Scheveningen waarin zij hun kant van TEGENSLAG OP ZEE vertellen.
 
Kortom een niet te missen evenement van de North Sea Regatta
Meld je snel aan via WWW.NSR.NL
 
Door COVID19 beperkingen is het aantal deelnemers helaas beperkt. Schippers die hebben deelgenomen aan een editie van de North Sea Regatta krijgen daarom voorrang bij inschrijving. 
 
Deelname is geheel gratis. 
Op basis van een door de CoronaCheck App gegenereerde positieve 
QR code krijgt u toegang.
 
DONDERDAG 7 OKTOBER 2021
CLUBUIS OPEN 18.30
AANVANG 19.30
JACHTCLUB SCHEVENINGEN -HELLINGWEG 98 – SCHEVENINGEN

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: