ūüŹÜ DIABOLIC overall winnaar van het Spaanse Offshore Racing Circuit 2021

  • Author: Kat
    Date: di, 14/09/2021 - 13:28
Diabolic Sailing Team

Dit weekend sloot in Spanje het 2021 Offshore Racing Circuit af met de Rei en Jaume Regatta. Daarmee was de overwinning van de Sun Fast 35 van Glenn de Brouwer (Royal Belgium Sailing Club) met het Diabolic Sailing Team een feit. Hun overwinning was al zo goed als zeker omdat ze overtuigend wonnen tijdens de Bahía de Pollença Regatta en de derde plaats behaalden tijdens de Sitges-Ciutadella Regatta.

Het Diabolic Sailing Team maakte een sterke start van het zeilseizoen 2021 en bleef gedurende de hele zomer met hun Sun Fast 35 Diabolic standvastig presteren.  

De eerst¬†geklasseerde boot¬†in het 2021 Offshore Racing Circuit ontvangt de Ausmar Trophy, een prijs in veiligheidsuitrusting. Er worden ook trofee√ęn uitgereikt aan de eerste drie¬†finishers. De uitreiking van de bekers en prijzen¬†vindt plaats tijdens de Barcelona Boat Show.

Het Spaanse Offshore Racing Circuit 2021, georganiseerd door de Club Náutico Skipper en Difusión Náutica , omvat vier regatta's: de Regatta van de Baai van Pollença, Sitges-Ciutadella, de Tramuntana-route en de Rei en Jaume, Het circuit beloont de teams die regelmatig deelnemen aan de wedstrijden die deel uitmaken van het Circuit.

Een dikke proficiat aan het Belgische zeilteam!

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: