Bruine Bank Race gaat door op 10 en 11 september

Bruine Bank Race

Jachtclub Scheveningen organiseert op 10 en 11 september opnieuw de 100-mijl Bruine Bank Race.

Op 10 en 11 september vindt alweer Nederlands oudste offshore race plaats. Deze keer in aangepaste vorm waarbij er alleen rechtsom, ofwel met de klok mee kan worden gevaren. Een gezellige wedstrijd voor zowel ORC als SW klassen en een ideale gelegenheid om het nieuwe drijvende clubhuis van de Jachtclub Scheveningen te verkennen.

Deze wedstrijd is ook het offshore gedeelte van het Open Nederlands Kampioenschap Dual Handed dat dit jaar in afgeslankte vorm moet plaatsvinden. Het inshore deel zal worden gevaren tijdens de Van Uden Reco Medemblik Regatta op 1, 2 en 3 oktober.

inschrijven

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: