Sailing Holland ziet af van deelname met VO65 aan The Ocean Race

Sailing Holland ziet af van deelname met VO65 aan The Ocean Race

Sailing Holland heeft haar VO65 inschrijving voor de 14e editie van The Ocean Race teruggetrokken. Door de onzekere en veranderende wereld waarin we de afgelopen maanden en weken terecht zijn gekomen is het financieel niet mogelijk gebleken om een volwaardige campagne op te tuigen. Hetgeen geleid heeft tot dit moeilijke besluit.

Sinds de aankondiging van de NEXTGEN-inschrijving eind april, zijn door Sailing Holland veel en goede gesprekken gevoerd met meerdere partijen in binnen- en buitenland om als partner van de campagne in te stappen. Helaas zonder het gewenste eindresultaat.

“We wensen alle zeilers en teams in The Ocean Race een behouden vaart.”

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: