De Lasers sprinten naar het eind van het seizoen

De Lasers sprinten naar het eind van het seizoen

Op 29 en 30 oktober wordt het wedstrijdzeilseizoen door de KWVL (Koninklijke Watersport-Vereeniging ‘Loosdrecht’) afgesloten met de organisatie van het Nederlands kampioenschap Sprint voor de Lasers (ILCA ). 

Sprintkampioenschap wil zeggen dat de wedstrijden gevaren worden over korte sprintbanen. Zowel zaterdag als zondag verwachten we 8 wedstrijden te varen die ieder ongeveer 15 minuten zullen duren. Zaterdag worden kwalificatiewedstrijden gehouden en zondag zijn de finale races.

Zaterdag zal het eerste startsein om 11.00 uur worden gegeven en op zondag om 10.00 uur. Rond 16.00 uur op zondag zal de nieuwe Nederlandse sprintkampioen in de Lasers bekend zijn.

Er hebben zich inmiddels 31 deelnemers voor dit kampioenschap aangemeld.

 

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: