Benefleet “Sailing for Think Pink” groot succes

Benefleet “Sailing for Think Pink” groot succes

Sailing for Think Pink organiseerde op 1 oktober in Breskens de Benefleet. Het werd een gezellige en ludieke zeilnamiddag en- avond ten voordele van Think Pink dat zich inzet voor borstkankerpatiënten. Ondanks de winderige (maar wel zonnige dag) was de Benefleet een groot succes. 

De vloot bestond uit vrijwilligers en schippers die hun boot ter beschikking stelden voor enthousiaste opstappers. Het werd een geëngageerde zeildag. De gelukkige schippers en opstappers gaven iedereen maar vooral de organisatoren een heel warm gevoel. Maar er is meer.

Sailing 4 Think PinkDe Antwerp Race
Acht enthousiaste zeilsters gaan de sportieve uitdaging aan om op 8 oktober deel te nemen aan de Antwerp Race. Een leuke zeilwedstrijd van Breskens naar Antwerpen met zowel amateurs als professionele teams. Sailing for Think Pink probeert voor en na de race nog zoveel mogelijk giften te verzamelen.  Ze gaan roze lintjes (borstkanker awareness) en andere goodies uitdelen. Iedereen kan via de actiepagina nog storten tot zondag.

“Omdat we allemaal mensen kennen die de strijd aangaan, overwonnen of verloren hebben tegen borstkanker, ligt Think Pink ons nauw aan het hart. We willen Think Pink meer naambekendheid geven door op onze zeiltripjes.”

De  fondsenwerving loopt nog door tot na de Antwerp Race.

Organisatoren Sailing for Think PinkDeelnemers Sailing for Think Pink

Je kan hier een bijdrage leveren.

 

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: