TV: Maxim Van Pelt en Henri Demesmaeker aan het woord in de talkshow Mijlpaal

Maxim Van Pelt en Henri Demesmaeker

Aanstaande maandag 14/11 om 22.30 uur kan je kijken naar Mijlpaal, een talkshow die gaat over een belangrijk sportmoment in de tijd. In de eerste aflevering gaat het over zeilen en de Mijlpaal die besproken wordt is het trans-Atlantische record dat Tabarly in 1980 vestigde met de Paul Ricard door het gebruik van foils. Gasten zijn Maxim Van Pelt (Elvstrøm Sails) en Henri Demesmaeker. Lees verder onder de video.
 

Mijlpaal is een talkshow waar er niet zomaar gepraat wordt over sport. Het gaat over een moment in de tijd. Een groot of eenvoudig feit dat invloed heeft gehad op de geschiedenis, invloed die we vandaag nog steeds voelen. Misschien zie je die voetafdruk niet, maar het is er wel en het veranderde het verloop van een specifieke sport of ervaring. Het kan een keerpunt zijn voor een hele organisatie of voor een specifiek individu en zijn/haar carrière.

Sverre Denis ontvangt telkens 2 gasten die meer vertellen over de Mijlpaal die voor de nodige invloed zorgde in hun carrière.

In de eerste aflevering gaat het over zeilen en de Mijlpaal die besproken wordt is het trans-Atlantische record dat Tabarly in 1980 vestigde met de Paul Ricard door het gebruik van foils. 

Wanneer gaat de aflevering door? Aanstaande maandag 14/11 om 22.30u
Wie wordt er geïnterviewd? Maxim Van Pelt en Henri Demesmaeker. 

Waar kunnen de uitzendingen bekeken worden? Op de tv-zender Pickx+, dit is een betaalzender van Proximus + in de video-on-demand catalogus van Proximus, via website en tv (let wel, je moet dus Proximus abonnee zijn én Pickx+ in je pakket hebben zitten)

 

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: