B&G kondigt partnerschap aan met Vaan Yachts

Vaan Yachts, voor anker in Noorwegen

De luxe zeiljachten van Vaan Yachts worden vanaf nu milieuvriendelijk uitgerust met de nieuwste nautische elektronica van B&G®. 

Duurzaam en milieuvriendelijk
B&G®, 's werelds toonaangevende specialist op het gebied van zeilnavigatie en zeilinstrumenten, kondigde vandaag haar samenwerkingsverband met Vaan Yachts aan. Vaan Yachts bouwt bijzondere, luxe zeiljachten die niet schadelijk zijn voor de planeet, met alleen de beste, duurzame materialen. B&G® is er trots op de voorkeursleverancier te zijn voor zowel R4, R5 en toekomstige R6 modellen, en biedt een standaardpakket en een upgraded pakket voor nautische elektronica. Alle Vaan catamarans zijn gebouwd met duurzame en circulaire materialen, zoals gerecycled aluminium, dekmaterialen van FSC-gecertificeerd kurk, leervervangende materialen gemaakt van ananasbladeren en biologische stoffen, en ze zijn ook volledig elektrisch.

Extreem gebruiksvriendelijk
Alle Vaan modellen kunnen worden uitgerust met een compleet elektronisch systeem van B&G, zoals het Zeus™3S multifunctionele display, het Nemesis™ mastdisplay en zeilinstrumenten. B&G's productportfolio is uniek omdat het speciaal is ontwikkeld voor zeiljachten. De nieuwe Zeus™3S kaartplotters bieden supersnelle responstijden, leveren alle benodigde informatie en zijn uitgerust met de ingebouwde unieke zeilfuncties van B&G. Met één druk op de knop of op het scherm kunnen gebruikers eenvoudig navigeren, routes plotten, waypoints toevoegen en belangrijke vaar- of racegegevens bekijken. Het upgraded pakket bevat het Nemesis™ mastdisplay van B&G, een zeer geavanceerd intelligent zeildisplay met ongeëvenaard zicht, volledig aanpasbaar en met gebruiksvriendelijke multifunctionele sjablonen en automatische dashboards op basis van de zeilhoek. Met het Nemesis™ display bepaalt u zelf welke gegevens u wanneer ziet en hoe u ze ziet, ongeacht de omstandigheden, waardoor u over een intuïtieve koppeling tussen uw vertrouwde instrumentennetwerk en de echte wereld beschikt.

"We kiezen onze partners voor hun producten, maar ook voor hun waarden en visie. B&G heeft een sterke reputatie op het gebied van navigatieapparatuur voor zeilers, maar deelt ook onze missie om de planeet te beschermen. Het is een perfecte samenwerking voor Vaan, want onze unieke verkooppunten zijn: zeilen, stijl en duurzaamheid." Igor Kluin, CEO Vaan Yachts.

"We zijn blij dat we voorkeurspartner van Vaan zijn. Onze bedrijven hebben een vergelijkbare gemeenschappelijke visie om de CO2-uitstoot te verminderen, en streven ernaar om van zeilen een duurzamere en milieuvriendelijkere activiteit te maken en tegelijkertijd gebruikers een eersteklas zeilervaring op maat te bieden," voegt Simon Conder, Head of Brand B&G, toe.

Ga voor meer informatie over het productassortiment van B&G® naar: B&G elektronica voor zeilers:https://www.bandg.com/en-gb/
Ga voor meer informatie over Vaan Yachts naar: https://www.vaan.yachts/

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: