50ste Deltaweekend en Veronicarace inschrijvingen zijn open

De spanning aan de start

Deltaweekend en Veronica Race inschrijvingen staan open. Schrijf je nu in de voor de jubileumeditie van 2022

Voor de derde maal stellen we de inschrijvingen voor onze jubileumeditie open. We gaan er van uit dat de wedstrijden nu eindelijk zonder Covid beperkingen kunnen doorgaan. Eerst de Veronicarace op 18 en 19 juni vanuit Colijnsplaat en een week later, van vrijdag tot en met zondag 24 - 26 juni, de jubileumeditie vanuit Zierikzee. We hebben alle draaiboeken nog eens goed doorgenomen en de afspraken met diverse instanties weer opgefrist. Niets ligt meer in de vaarweg om van start te gaan. Resteert alleen nog een groot deelnemersveld. We rekenen op onze vaste deelnemers en zijn in gesprek met enkele nieuwe deelnemersgroepen. 

Inschrijven voor een groot aantal klassen

Schrijf nu in!
Je kunt vanaf vandaag inschrijven op de website voor de Veronicarace en het Deltaweekend van 24 t/m 26 juni.  Als vanouds kan vrijwel iedere zeiler bij ons terecht, van sterk competitief tot meer recreatief. Inschrijven kan in de IRC, ORC (ook two-handed), de Rond- en Platbodemklassen en diverse eenheidsklassen. Ook ongemeten jachten zijn welkom en onze Belgische zeilvrienden kunnen als CR-geregistreerd jacht meevaren. Schrijf nu alvast in, zodat we onze voorbereidingen daarop kunnen afstemmen.

Inschrijven Veronicarace doe je hier.

Inschrijven voor Deltaweekend doe je hier.

 

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: