Sailing Awards 2021: ontdek de laureaten

Sailing Awards

Op zondag 20 februari reikt Belgian Sailing de Sailing Awards 2021 uit in vijf verschillende categorieën.

De vijf verschillende categorieën zijn:

  • Sailor of the Year Woman
  • Sailor of the Year Man
  • Talent of the Year
  • Team of the Year
  • Manager of the Year

Dit jaar hebben we gekozen voor een online film met de laureaten. Ben jij even benieuwd als wij wie dit jaar gewonnen heeft? Kijk dan zeker naar de presentatie van én interviews met de winnaars. Deze gaat live op zondag 20 februari 2022 om 13 uur.

De Trofee Fellow of Jacques Rogge wordt later dit voorjaar uitgereikt.

Waar moet je zijn?
Wil je graag de uitreiking tot op de voet volgen? Zorg er dan voor dat je zondag 20 februari 2022 om 13:00 op onze sociale media kijkt, daar zal je het interview meteen kunnen zien. Dus hou onze Facebook- en Instagrampagina en onze WWSV-blog zeker in de gaten.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: