1 maart start inschrijving van de 26ste editie van de YSY Ronde om Noord-Holland

 start inschrijving van de 26ste editie van de YSY Ronde om Noord-Holland

Batavia Haven gaat ons weer warm welkom heten. De vrijwilligers staan al weer te popelen om alle deelnemers daar te ontvangen. Het programma in IJmuiden is ook al bijna rond. Wij zijn er helemaal klaar voor om het startschot voor de inschrijvingen te nemen!

Infoavond op dinsdag 12 april bij Dekker Watersport
Altijd eens met de Ronde mee willen varen, maar twijfelen of je er wel geschikt voor bent. Dit is je kans om al die vragen beantwoord te krijgen op dinsdag 12april vanaf 19:30 bij Dekker Watersport te Zaandam. De winkel is die avond voor ons open. We houden een presentatie en er is tijd om vragen te stellen en eventueel direct inkopen te doen voor het nieuwe vaarseizoen.

Startnummer
Heb je nog een startnummer in huis, stuur deze graag naar
YSY Ronde om NH
t.a.v. Majel Tromp
Dorpsstraat 21
1454AL Watergang

Als we niets horen wat je met je borg wilt, dan doneren we deze aan KNRM. Wil je de borg retour, stuur dan een mail naar rnhpenningmeester@ysy.nl Dan zullen we de borg zo snel mogelijk retourneren.

Voordelen voor YSY leden
Zoals onze trouwe deelnemers van de Ronde weten, krijg je als YSY lid (lidmaatschap 75 euro per jaar incl. watersportverbond)  35 euro korting bij de inschrijving van je schip bij de YSY Ronde om Noord-Holland. Ook kan je na de Ronde een weeklang voor half geld in de haven blijven liggen of vaar eens mee met een woensdagavond en lig dan voor half geld in de haven 
Voor meer informatie, mail naar penningmeester@ysy.nl

Belangrijke data:
1 maart 2022 start inschrijving YSY Ronde om Noord-Holland
half maart introductie/palaver voor nieuwkomers van de Ronde 
17 en 18 juni 26ste editie van de YSY Ronde om Noord-Holland

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: