Vaar mee met de VO65 Janssen de Jong vanuit Sint Maarten naar Europa

VO65 Janssen de Jong

Wil je meezeilen op de VO65 Janssen de Jong? Nu is er de gelegenheid om op 20 maart de transatlantic mee te varen vanuit Sint Maarten naar Europa. De geschatte oversteek tijd is ongeveer 17 dagen. Laat zo snel mogelijk weten of je mee wilt, er is veel animo en beperkte plaatsen. Aan boord wordt natuurlijk gezorgd voor goede safety uitrusting en zeilkleding en de reis is inclusief eten en drinken aan boord. 

De crew bestaat uit professionele zeilers die aan het trainen zijn voor de Ocean Race, die in Januari 2023 van start gaat. Je draait mee in het wachtschema als volwaardig crew member. Ondertussen verbeter je je eigen zeil-skills op de Oceaan en op een VO65. Neem voor meer informatie contact met ons op via annefleur@sailingholland.net of bel 06 57 67 70 41

Het prijskaartje bedraagt 4500 euro per persoon. 

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: