Jeugdzeillessen gaan opnieuw van start

Optimisten

Steendam - De zeillessen op het Schildmeer gaan weer van start!

Wil jij ook zelf je boot besturen en met andere zeilers het water op? Jong geleerd is oud gedaan; zeilen verleer je nooit en je hebt er je leven lang plezier van! Zeilvereniging Schildmeer start met het nieuwe seizoen voor de jeugd! Wekelijks, op vrijdagavond verzorgen wij de lessen voor de jeugd.

Theorielessen
We starten met een aantal theorielessen en in april gaat de jeugd het water op. Bakboord, stuurboord, roer, zwaard, giek, schoot; na één les weet jij al heel veel over de zeilboot. Onze zeilvereniging bestaat al sinds 1942 en onze instructeurs zijn CWO-gediplomeerd en enthousiast. Zij hebben allen ruime ervaring in het (wedstrijd)zeilen en in het opleiden van nieuwe zeebinkies!

Voldoende eigen boten
Onze accommodatie is perfect gelegen aan het Schildmeer, aan de Roegeweg in Steendam, bij Restaurant de Tijd en het Surfcenter. De club beschikt over voldoende eigen boten, dus je hoeft zelf geen boot te hebben. Enthousiast geworden? Heb je nog vragen? Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar training@zeilverenigingschildmeer.nl Whatsapp: 06 50508130 (Arien Huijssoon)

Labels

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: