Nederlands Kampioenschap Finn klasse naar North Sea Regatta

Nederlands Kampioenschap Finn klasse

Finn klasse brengt nu ook haar Nederlands Kampioenschap onder bij de North Sea Regatta.

Na de aankondiging vorige week dat het EK van de J/22’s bij de NSR zal plaatsvinden heeft nu ook de Finn klasse besloten haar ONK onder te brengen bij de North Sea Regatta. “De North Sea Regatta is uiteraard vreselijk blij met dit besluit. Een bewijs van vertrouwen in de organisatie” aldus Frans Driessen Event Director van de NSR. De Finn klasse kiest voor de NSR omdat zij vertrouwen hebben in de organisatie, de “korte” aanzeiltijden naar het wedstrijdgebied en het befaamde sociale programma.

Door de late wijziging van de Finn klasse moest de NSR even alle zeilen bij zetten maar manage2sail is aangepast, de NOR is aangepast en het wedstrijd comité van de Bravo baan is uitgebreid voor de komst van de 30-40 boten. “Het is nog steeds mogelijk voor klasse om hun evenement onder te brengen bij de 75e editie van North Sea Regatta” benadrukt Frans Driessen

De 75e editie van de North Sea Regatta wordt dit jaar wederom gehouden in het Pinksterweekeinde van 4-6 juni. Met 3 wedstrijdbanen (catamarans, zwaard/kiel boten en ORC/IRC/SW klassen) belooft het “hét zeilevenement” van het jaar te worden.

Inschrijven kan via www.nsr.nl.
De organisatie is bereikbaar via info@nsr.nl.
Meer informatie over de Finn klasse via www.finn-sailing.nl

Foto: Sander van den Borch 

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: