90-jarig jubileum 16m²-klasse

16m² klasse

In 2021 was het 90 jaar geleden dat de 16m2-klasse werd geïntroduceerd door (toen nog) het Noord-Nederlands Watersportverbond. De Zestienkwadraatklasse maakte sindsdien een stormachtige ontwikkeling door en is nog steeds de grootste nationale eenheidsklasse.

De nationale klasse-organisatie roept oud-leden en een ieder die ooit deel uit heeft gemaakt van de grote ‘Zestienkwadraat-familie’ om zaterdag 28 mei 2022 in de agenda te zetten! In 2021 konden wij ons jubileum in verband met het coronavirus niet vieren.

Deze dag is de gelegenheid om oude vrienden en bekenden te ontmoeten in een gezellige setting.

De jubileumviering vindt plaats bij de KWV Frisia in Grou. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom. Na de lunch wordt u in de gelegenheid gesteld om, indien gewenst, in een 16m2 te zeilen of mee te zeilen. Uiteraard is dit afhankelijk van de weersomstandigheden, het aantal belangstellenden dat ‘op wil stappen’ en het aantal beschikbare boten.

De dag wordt afgesloten met een borrel en maaltijd. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag behalve de avondmaaltijd, mocht u hieraan willen deelnemen.

Ga naar www.16m2.nl/jubileum om u vrijblijvend aan te melden.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: