Te weinig inschrijvingen nekken Flevorace 2022

Flevorace vorige editie

De Koninklijke Nederlandse Zeil & Roeivereeniging, sinds 1939 organisator van de legendarische Flevorace, heeft helaas het besluit moeten nemen de 2022 editie van de Flevorace te annuleren vanwege te weinig inschrijvingen.

De Flevorace is één van de belangrijkste evenementen die de KNZRV organiseert. Vanwege te weinig inschrijvingen heeft de KNZRV tot haar grote spijt moeten besluiten het evenement in 2022 te annuleren. De KNZRV onderzoekt de oorzaken van het lage aantal inschrijvingen. Op basis daarvan zal besloten worden of, en zo ja, in welke vorm het evenement kan worden voortgezet.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: