VIDEO: B&G geeft tactische tips voor de Round the Island Race

Round the Island Race 2021

B&G wordt officiële partner voor maritieme elektronica tijdens de Round the Island Race. Het team van B&G's experts zal ter plaatse zijn om technische ondersteuning te bieden aan alle deelnemers en zal ook een aantal exclusieve webinars voor deelnemers organiseren om ervoor te zorgen dat ze het beste uit hun maritieme elektronica halen in voorbereiding tot de race. 

Simon Condor, Head of Global Brand bij B&G zegt: "Ons raceverleden geeft ons een ongeëvenaard platform voor het ontwikkelen van nieuwe technologie, het aanbieden van educatieve tutorials over specifieke functies voor het racen, gegeven door B&G's experts die een echt inzicht zullen bieden in de mogelijkheden van de elektronica, speciaal ontworpen voor het zeilen. De Round the Island Race is een gerenommeerd evenement dat honderden zeilers van alle niveaus aantrekt. Het is een geweldige kans om de deelnemers te ontmoeten en uit de eerste hand feedback te krijgen over hoe zij de B&G producten in de vloot gebruiken, hun verhalen te horen en natuurlijk te genieten van de geweldige sfeer en de race."

De race blijft zijn reputatie waarmaken als een 'race voor iedereen'  en verwelkomt zeilers van over de hele wereld: professionele zeilers, enthousiaste amateurbemanningen, gezinnen en mensen die voor het eerst deelnemen.  

 

 

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: