VIDEO's Deltaweekend 2022 zijn beschikbaar

Deltaweekend 2022 sart ORC1

Deltaweekend 2022 - Op zaterdag zijn er weer heel wat mooie videobeelden geschoten op de ORC/ IRC en eenheidsklasse banen. Heb je ons zien varen en wil je een exclusieve video van je boot? Laat het dan even weten via onze Facebook Fanpagina. De videobeelden worden geselecteerd en geüpload op Vimeo. Vervolgens kan je ze vrij verspreiden op je eigen kanalen. Veel plezier ermee!

Beelden van Olympix

 

Beelden Rakker

 

Beelden van Suntiki

 

Beelden van Extra Djinn

 

Beelden van Bold & Gracious

 

Beelden van de Bevestigingsexpert

 

Beelden van Easy Living

 

Beelden van MaxFun Team NED7

Labels

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: