Inschrijvingen Eredivisie Zeilen lopen niet storm

Eredivisie Zeilen

Eredivisie Zeilen is terug van nooit weggeweest. Op 29 en 30 oktober vindt de volgende editie plaats te Muiden. Deelnemers van vorige edities zijn lovend over de formule - sprintwedstrijden tussen verenigingen in ter beschikking gestelde boten - en over hoe leuk het is om als team met je eigen vereniging te knokken tegen een andere vereniging.

KNZ&RV is vanaf het eerste uur betrokken als deelnemer. Sinds enkele jaren verzorgen zij nu ook zelf de organisatie waardoor het inschrijfgeld laag kan blijven.

En toch lopen de inschrijvingen niet storm... Daarom deze oproep aan verenigingen, klassenorganisaties en individuen: schrijf je in met een team met als basis een aangesloten vereniging. Dat kan via KNZ&RV.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: