Roos Wind pakt brons op het jeugd WK zeilen in Scheveningen

Roos Wind

Afgelopen 6 dagen vonden voor de kust van Scheveningen de Youth World Sailing Championships plaats. In de ILCA 6 deden namens Nederland twee KWVL leden mee, Roos Wind en Daan Boekholt. Daan werd in een veld van 61 boten 11e en Roos behaalde op de laatste dag het brons nadat ze de ochtend gestart was op de 4e plek! Een fantastisch resultaat van deze jonge zeilers en dat belooft wat voor de toekomst.

Behalve de zeer goede resultaten van de zeilers, was de inzet van de vrijwilligers van de KWVL die samen met KNZ&RV de 420 baan bestierden ook van hoog niveau.

Tijdens de laatste dag kreeg het team, onder leiding van wedstrijdleider Bas Mientjes, al een groot compliment van de internationale 420 organisatie voor hun inzet en professionaliteit. Alle geplande races zijn in de 6 dagen volgens schema gevaren.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: