Saffier Yachts met 4 modellen naar Hiswa te Water

Saffier Yachts met 4 modellen naar Hiswa te Water

Na een lange afwezigheid van beurzen in Nederland is er eindelijk weer een mogelijkheid jachten te komen bekijken op één van de bekendste beurzen van Nederland. Zo zal ook Saffier Yachts aanwezig zijn met 4 modellen. 

Tijdens de Hiswa te Water van 31 augustus tot en met 4 september is ook Saffier Yachts aanwezig met maar liefst 4 modellen.

Dennis Hennevanger:

"Wanneer u op zoekt bent naar een mooie klassieke dagzeiler dan is wellicht de Sc 6.50 Cruise of de Sc 8m Cabin wat voor u. De Sc 6.50 Cruise is al 24 jaar een vaste deelnemer aan de Hiswa te Water en is ook dit jaar van de partij. De Sc 8m Cabin is met zijn efficiënte binnenruimte een echte weekender, waardoor u met gemak met 4 mensen op pad kunt.

 "In de Saffier Elegance range komt Saffier Yachts met maar liefst 4 boten. De Saffier Se 27 Leisure is een pijlsnelle dagzeiler die makkelijk te varen is en ruimte biedt aan veel comfort. Op deze editie van de Hiswa zijn twee Saffier Se 33 Life’s aanwezig. De winnaar van de European Yacht of the Year Award 2022 maakt zijn debuut op de Nederlandse beurs. Deze ultramoderne en snelle dagzeiler zorgt voor een glimlach op ieder gezicht. De performance tijdens het zeilen maar ook het comfort wat u aan boord zowel binnen als buiten vindt, zorgt voor ultieme vrijheid."

Tekst: Dennis Hennevanger & Kay Heemskerk

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: