Solaris 40 proefvaren in IJmuiden

Solaris 40

Messink Yachting heeft in IJmuiden de Solaris 40 klaar liggen. De luxe performance jachten van Solaris zijn wellicht in Nederland nog niet zo bekend, maar in de middellandse zee zijn ze een bekend gezicht.

Solaris voert al enkele jaren de boventoon als het gaat om interieur bouw en het slimme gebruik van ruimte. Solaris heeft specifiek de focus op boten met zeer goede performance, luxe en eenvoudige hanteerbaarheid. Alle lijnen komen uit in de kuip bij de winches bij de stuurman en de (furling) self tacking jib zorgen ervoor dat overstag gaan een eenpersoons aangelegenheid is.

Solaris 40 interieur

In het interieur zorgt de 1.90m stahoogte, 3 2persoons hutten en 2 badkamers ervoor dat het u aan boord aan niets hoeft te ontbreken. De huidige levertijd voor een Solaris 40 is juni 2023, maar u kunt nu al varen op deze donkerblauwe beauty.

Solaris 40 hut

De Solaris 40 zal onder meer te zien zijn op de Hiswa te water, de Southampton Boat show en de Cannes Boat show. Kunt u uw nieuwsgierigheid niet bedwingen? Dan bent u van harte uitgenodigd om de boot te ervaren in IJmuiden. Stuur hiervoor een email naar info@messink.nl.

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: