VIDEO: De Silver Surfer

Elvstrom

Wat hebben een superheld en een groot jacht met elkaar gemeen? Op het eerste zicht niet veel, maar airbrush artiest Evrim Duyar ging een ongelooflijke uitdaging aan toen een klant uit Turkije een volledig aangepaste look wilde voor zijn Elvstrom zeilen op zijn X-Yacht X4-9, Shima. 

Het jacht is afkomstig uit Marmaris, Turkije en de inspiratie voor het speciale handgemaakte schilderwerk kwam van de eigenaar zelf. Şeref Özsoy van Elvstrøm Sails Turkije legt uit:

"De eigenaar van het jacht houdt zich al jaren bezig met professioneel windsurfen en golfsurfen, dus dat triggerde hem om zijn favoriete superheld hier in actie te brengen. We ontmoetten Evrim Duyar, en het werd dit prachtige stuk gecentreerd door de Marvel karakter Silver Surfer.”

De combinatie van een wild idee en een supergetalenteerde kunstenaar werd werkelijkheid. Evrim Duyar maakt op maat gemaakte airbrushed stukken op zowat alles - van zeilen tot auto's, fietsen, vrachtwagens en nog veel meer. 

Neem een kijkje op het Instagram profiel van Evrim Duyar om meer van haar verbluffende werk te zien!

Voor Evrim was dit niet de eerste set zeilen die met de airbrush in aanraking kwam. Ze heeft eerder stukken geschilderd voor andere booteigenaren - maar deze klus was een speciale, geeft ze toe:

"Het schilderen op zeilen is voor ons een heel speciale klus. Ze zien eruit als een reusachtig doek dat over de zee zweeft en het is natuurlijk een enorm object om te schilderen, wat op zich al een grote uitdaging is. Ik hoop dat we binnenkort meer van dit soort projecten in Europa krijgen - het is een heel andere taak als je normaal gesproken bussen, vliegtuigen, vrachtwagens enzovoort schildert."

De zeilen van Elvstrøm werden beschilderd met een reeks speciale textielverfstoffen, die ervoor zorgen dat het kunstwerk blijft zitten waar het zit. Het hele project nam ongeveer zes weken in beslag voor Evrim en haar assistent. Maar het resultaat is absoluut indrukwekkend!

 

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: