Hiswa te Water uitverkocht voor exposanten

Hiswa te Water uitverkocht voor exposanten

Het is feest op de kantoren van de Hiswa te Water organisatie. De beurs die van 31 augustus tot en met 4 september in Lelystad wordt gehouden is voor exposanten totaal uitverkocht. Ruim 330 boten hebben wel een plek in de Bataviahaven tijdens de Hiswa te Water 2022. De exposanten die wij graag willen bezoeken zijn natuurlijk:

  • Elvstrom Sails
  • GT Yachtbrokers met Dehler en Moody
  • Navico met B&G
  • Contest Yachts
  • Messink Yachting met J/boats, Nautor Swan en Solaris.

Trots op het succes
Directeur Arjen Rahusen van de Hiswa te Water is trots dat de beurs van dit jaar alle records van de voorgaande edities in Lelystad zal verbreken. “Na twee verloren Corona jaren is het fijn dat de bedrijven in de watersport zich loyaal hebben getoond en massaal op de beurs hebben ingeschreven. Dat maakt dat we een geweldig divers aanbod van boten en accessoires kunnen tonen. We verwachten veel spektakel, dat begint al met de opening door Olympisch kampioen windsurfen Kiran Badloe.”

Keerzijde van de medaille
Aan het succes zit ook een keerzijde. Enkele tientallen bedrijven die nog niet over hun deelname hadden beslist kregen te horen dat voor hen dit jaar tijdens de Hiswa te water geen plaats is. Dat is extra jammer omdat er tijdens de beurs ook veel andere activiteiten rond de watersport worden georganiseerd. Dagelijks zijn er demonstraties over bootonderhoud en navigatie. Verder is er op 1 september de Watersport Carrière-dag, waarin alle aspecten van het werken in de watersport voor het voetlicht komen. Veel exposanten zijn op zoek naar goed personeel en aan de andere kant biedt deze dag een kans aan mensen die dromen van een job in de leukste branche van het land.

Boot van het jaar
Op iedere beursdag zal een prijs in het kader van de Boot van het Jaar worden uitgereikt. In de dagen voorafgaand aan de beurs maken de juryleden van de Boot van het Jaar verkiezing proefvaarten met de genomineerde boten. Dit jaar zijn er prijzen in de categorieën motorboten, zeiljachten en sloepen & tenders. De Hiswa te Water 2022 is de plek om je te laten inspireren en informeren over boten, jachten, motoren en al het andere dat de watersport zo mooi maakt. 

Hiswa te Water van 31 augustus t.e.m. 4 september Bataviahaven Lelystad.

Meer weten

 

 

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: