VIDEO: Schrijf in voor de Huysman Antwerp Race 2022

Schrijf in voor de Huysman Antwerp Race 2022

Al 35 jaar is de Huysman Antwerp Race de mooie afsluiter van het seizoen. Schrijf je nu in voor de Huysman Antwerp Race van 2022 op 8 oktober. 

De inschrijvingen zijn open vanaf 19 september.  Voor informatie over de wedstrijd, Notice of Race, wedstrijdbepalingen, raadpleeg Manage to Sail en de website

Wedstrijdnummers en goodiebags kan je afhalen tijdens de Skippers Night, woensdagavond  5 oktober  bij S.R.N.A. Beatrijslaan 29, 2050 Antwerpen en de avond voor de wedstrijd in Breskens en Terneuzen.

Heb je een daysailer voorzien van een gebruiksklare motor, doe mee!  Je start samen met de sportboten vanuit Terneuzen.  Vraag tijdig je meetbrief aan via info@cruiserrating.be

De jachthaven van Terneuzen heeft eveneens nieuwe steigers gekregen en zal klaar zijn voor de Huysman Antwerp Race.  Je zal je boot het weekend voor de Race reeds kunnen afmeren aan de nieuwe pontons en catways.

Bus transport kan je boeken via de website. 

Doe mee en maak er een leuke wedstrijd van!

Het Antwerp Race team

Muziek bij video: Crimi clowns opening credits- dir. L. Weyns Starr Johnny De Mol

 

 

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: