Huysman Antwerp Race 2022 - dé grootste Scheldeklassieker

AntwerpRace

De Antwerprace blijft één van de meest succesvolle wedstrijden in onze contreien. Op zaterdag 8 oktober zullen hopelijk weer heel wat deelnemers meedoen aan de tocht over de bochtige rivier richting Scheldekaaien in Antwerpen. Je kan deelnemen in verschillende categorIeën en de wedstrijd is ook het sluitstuk van het ONZK 2022. 

De vloot is verdeeld in twee groepen waarbij de vloot CR 3 - 6 en IRC 3 maar ook de sportboten en daysailors van start gaan in Terneuzen terwijl de groep IRC 1-2, CR 1-2, Multihulls en Maxi's Breskens als startplaats krijgen. 

De wedstrijd lokt traditioneel erg mooie velden met deelnemers uit vooral Nederland en België. Vraag tijdig je meetbrief aan voor dit unieke evenement. Cruiserrating of  IRC - zorg ook dat je boot identificeerbaar is middels een geldig zeilnummer. Dat kan je aanvragen bij Belgian Sailing.

Een vroege aankomst in Antwerpen is verzekerd want dit jaar wordt er vroeg gestart. Daarna wacht een hele fijne avond in Antwerpen! 

Alle info en wedstrijddocumentatie van de 34ste Antwerprace 

Inschrijven kan vanaf 19 september! Doen! 

 

 

 

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: