Oostende Sailing Weekend - OBK IRC 2022

Oostende Sailing Weekend

De RNSYC Oostende voegt met het OBK IRC een schitterend evenement toe aan zijn indrukwekkende wedstrijdkalender van 2022. De wedstrijden gelden als de 11de en 12de manche van het ONZK 2022. 

Naast de wedstrijden in IRC is het uitkijken naar de spannende competitie in CR waar de strijd nog niet gestreden is. Ook de vloten in J80, SB 20 en Halftonners krijgen de gelegenheid om als eenheidsklasse aan dit totaalevenement deel te nemen. Bij de RNSYC wordt daar steevast een fijn social programma gelinkt! Omdat het ook wat herfstig kan worden, ontvangen alle geregistreerde deelnemers een ONZK Buff! De wind ziet er alvast veelbelovend uit.

Zeilpak winnen
ONZK partner Tribord by Decathlon zal onder alle geregistreerde deelnemers aan de het Oostende Sailing Weekend (Manage2Sail)  een prachtig nieuwe zeilpak (900 reeks) verloten.

Zorg dus dat je aan de start verschijnt en geregistreerd bent. De winnaar wordt getrokken door het lot tijdens de prijsuitreiking en zal gecontacteerd worden door Decathlon. De prijs is voor één bemanningslid en niet voor de hele bemanning! De winnaar moet wel aanwezig zijn op de prijsuitreiking! 

Registreer je en maak kans op een volledig zeilpak met een zeiljas M of zeiljas V - en een zeilsalopette

Inschrijven doe je hier

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: