VIDEO: Close encouter met fatale afloop

Boat crash in china

Een boat crash vanop de eerste rij maak je niet veel mee. Hier is er zo eentje: twee Beneteau First 40.7's op volle snelheid in een bakboord stuurboord situatie ontmoeten elkaar van wel héél dichtbij.

Feit is dat roepen in het Chinees eigenlijk op dezelfde manier gebeurt als bij ons.

Deze First 40.7 mag naar de werf voor wat plakwerk aan zijn achterwerk maar daar is ze nooit aangekomen, de boot zonk direct.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: